Skip links

Status

FuTec statuspagina

Om u beter te kunnen informeren over storingen en onderhoud hebben we sinds kort een statuspagina. Hierop staan veel van onze diensten weergegeven met daarbij de status van de dienst op dat moment. Sommige van deze diensten worden actief gemonitord en zullen bij een verstoring automatisch een andere status krijgen. Onze statuspagina is bereikbaar via onze website of via de knop onderaan deze pagina.

Aanmelden voor updates

U kunt zich op de statuspagina aanmelden voor updates. Dit doet u door rechtsboven op ‘Meld je aan voor updates’ te klikken. Standaard staat ‘Allemaal’ geselecteerd, wij willen u echter adviseren om te kiezen voor ‘Selecteer diensten’ en alleen de diensten aan te vinken die op u van toepassing zijn. Op deze manier voorkomt u dat u onnodig meldingen krijgt over diensten die u niet afneemt. Twijfelt u over welke diensten aan te vinken? Neem dan contact op met onze Servicedesk voor advies. Via de updates worden zowel meldingen over storingen als over onderhoud gemeld.

Actuele status

Op onze website ziet u rechtsboven het woord ‘Status’ met daarnaast een gekleurd bolletje. Is het bolletje groen dan zijn er op dat moment geen problemen , is het bolletje rood dan is er op dat moment een storing gaande. U kunt dan op het bolletje klikken om naar de statuspagina te gaan en te zien welke dienst het betreft. Daarnaast ziet u bij (aankomend) onderhoud of een storing een pop-up op onze website of statuspagina

Uitleg diensten

Op de statuspagina zijn 4 categorieën gemaakt, namelijk :  Verbindingen, Hosting, Webhosting en Informatie Systemen. Hieronder een korte uitleg van de verschillende categorieën.

Voorbeeld 1: U maakt gebruik van uw eigen internetverbinding om de diensten van FuTec te benaderen en is er een storing zichtbaar op ‘Internet’, grote kans dat u op dat moment dan geen toegang heeft tot uw diensten.

Voorbeeld 2: U maakt gebruik van MicroHIS en er is onderhoud zichtbaar bij MicroHIS onder Informatie Systemen. U kunt wel aanmelden op het ZorgDesktop portaal maar het opstarten van de ZorgDesktop zelf lukt niet.

  • Verbindingen – Hier staan de verschillende verbindingen die u als klant kunt gebruiken om bij onze diensten te komen.
  • Hosting – Hier kunt u verschillende diensten vinden die wij leveren vanuit ons datacenter.
  • Webhosting – Dit zijn onze webservers. Neemt u een domeinnaam en/of webhosting bij FuTec af? Dan is deze categorie voor u van toepassing.
  • Informatie Systemen – Hier staan de verschillende informatie systemen die wij hosten. Bij een update of verstoring met één van deze systemen zullen we dit onder deze categorie melden.
Statuspagina