Skip links

Wij ontzorgen de PrimaCura leden

Voor de leden van de PrimaCura zorgroep zijn wat speciale afspraken gemaakt. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van ICT vraagstukken, collectieve VoIP telefonie contracten, ondersteuning bij praktijk overdracht en praktijk samenvoegingen, praktijk splitsingen of het begeleiden van praktijk verbouwingen. Eén of meerdere van deze onderwerpen kunnen de praktijk veel kostbare tijd kosten. Door onze ruim 30 jarige ervaring op allerlei vraagstukken ervaring kunnen wij de praktijk op aller mogelijk vlakken ontzorgen zodat jij je kunt richten op de patiëntenzorg.

Doelgroep:

Huisartsenpraktijken, Huisartsenposten, Apotheken en alle andere aangesloten organisaties welke zich niet comfortabel voelen bij het voeren van gespreken met hun IT dienstverlener over ICT, VoIP, infrastructuur, beveiligingsvragen, applicatiearchitectuur, enzovoort.

Comfortable zitten
Ondersteuning

Hulp:

Leden die ondersteuning willen worden bij de inrichting van computers en infrastructuur gericht op toekomstbestendigheid en informatieveiligheid.

Aansluiten bij:

Nieuwe praktijken binnen de groep kunnen snel en direct gebruik maken van een standaard inrichting voor de zorg IT en daarbij verzekerd zijn van onderhoud en support.

IT Support
Ontzorgen

Ontzorgen:

  • Conformiteit en Continuïteit
  • Infrastructuur voor de ketenzorg
  • Prijsafspraken
  • Leveranciersmanagement

Onze informatie brochure welke u kunt downloaden door erop te klikken.

Cloud Zorgdesktop
Corporate info
FuTec Care
Cloud telefonie

Desgewenst uw IT-omgeving 24/7 in beheer

Wij beheren je IT-omgeving met een professionele service organisatie. Of het nu gaat om het beheren van een complete IT-omgeving in Azure cloud, het beheren van een dataplatform of het beheren van je elektronisch patiëntendossier (EPD), wij ontzorgen jou hierin volledig. Wat ons uniek maakt? Ons beheerteam, dat diepgaande kennis heeft van zorgprocessen, staat hierna 24/7 voor je klaar. Zo hoef jij je niet langer druk te maken over de continuïteit en kwaliteit van het technisch beheer van je IT-omgeving.

24/7 ondersteuning

Indien u interesse hebt in één van bovenstaande diensten of uw vraag staat er niet bij, vul het onderstaand formulier in waarna wij zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Verkoopteam
FuTec Systems BV

"*" geeft vereiste velden aan

PrimaCura leden contact formulier*