Skip links

FuTec, sinds 1994

Over FuTec Systems B.V.

FuTec Systems is een gedreven, resultaatgerichte en innovatieve ICT-dienstverlener voor de zorgsector en mkb. We kennen de ICT-uitdagingen binnen de gezondheidszorg én daarbuiten. Met gedegen kennis van informatie- en communicatietechnologie helpen we organisaties hun efficiency verhogen en hun marktpositie versterken.

Waarom kiezen voor FuTec Systems?

FuTec Systems onderhoudt en beheert uw ICT en ondersteunt bij specialistische vraagstukken. We beschikken over gedegen branche- en vakkennis en bieden onafhankelijk advies voor uw ICT-vraagstukken. We staan voor een pragmatische aanpak, goed luisteren, no-nonsense, flexibiliteit en afspraken nakomen. Dit doen we met een eigen servicedesk en technische dienst en kunnen daardoor snel schakelen.

395+
Managed Servers
340+
Managed Connecties
1800+
Klanten

Onze diensten

Clouddiensten

Clouddiensten bieden talloze voordelen als het gaat om ononderbroken toegang tot gegevens en applicaties. Integratie met bestaande systemen, veilige registratie en online opslag in een doordachte structuur zijn daarbij onmisbaar. Met bijna 30 jaar ervaring in clouddiensten adviseert FuTec Systems over hoe de cloud met succes ingezet kan worden voor uw bedrijf.

Consultancy

FuTec Systems beschikt over gedegen ervaring en kennis. Deze delen wij graag met onze klanten. Van optimalisatie van uw huidige ICT-omgeving tot het uitvoeren van security scans om kwetsbaarheden in kaart te brengen. Onze consultants ondersteunen in elke stap en adviseren over het perfect werkend en veilig gebruiken van die ICT-middelen die uw onderneming voordeel opleveren.

Servers & werkplekken

Een comfortabele werkplek, een flexibele oplossing of ideale thuiswerkplek voor uw werknemers. Steeds vaker loggen werknemers, klanten of leveranciers in op portals voor toegang tot gegevens. Veiligheid van gegevens is cruciaal. FuTec Systems richt portals, servers en opslagsystemen efficiënt voor u in en biedt hiermee optimale veiligheid voor elk ICT-vraagstuk.

Onderhoud & beheer

FuTec Systems lost problemen niet alleen voor u op, wij nemen u ook de zorg uit handen. Dankzij goed beheer en onderhoud voorkomen wij dat problemen ontstaan en zorgen wij voor continuïteit. Zo kunt u zich focussen op uw werkzaamheden en ondervind u geen last van updates of onnodige storingen.

Optimaal netwerk

Toegang tot het internet is cruciaal in de gegevensuitwisseling van elke organisatie. Hoe laat u een netwerk perfect functioneren? FuTec Systems helpt u hierbij. Ook wanneer het gaat om een complexer netwerk waarbij telefoondiensten (VoIP) of beveiligde verbindingen (VPN) geïntegreerd moeten worden.

Veiligheid & Beveiliging

FuTec Systems lost problemen niet alleen voor u op, wij nemen u ook de zorg uit handen. Dankzij goed beheer en onderhoud voorkomen wij dat problemen ontstaan en zorgen wij voor continuïteit. Zo kunt u zich focussen op uw werkzaamheden en ondervind u geen last van updates of onnodige storingen.

Onze certificeringen

Beveiliging van ICT-oplossingen op het gebied van werkplek- en serverbeheer, netwerkbeheer, clouddiensten en technisch applicatiebeheer in relatie tot onze klanten in de Zorgsector en het MKB, conform de verklaring van toepasselijkheid, waarin is gespecificeerd welke activiteiten, producten of diensten zijn uitbesteed en welke interfaces met zorginstellingen bestaan.

     Zorgeloze & veilige
cloudoplossingen

Elk bedrijf, in en buiten de Zorgsector, heeft ermee te maken: wet- en regelgeving rondom cloudoplossingen, veiligheid en ICT. Denk bijvoorbeeld aan alle voorschriften als het gaat om privacy en het uitwisselen van persoonsgegevens. Met de allernieuwste technologie helpen wij u hieraan voldoen.

Maak kennis met ons team