Skip links

FuTec, sinds 1986

Over FuTec Systems B.V.

FuTec Systems is een gedreven, resultaatgerichte en innovatieve ICT-dienstverlener voor de zorgsector en mkb. We kennen de ICT-uitdagingen binnen de gezondheidszorg én daarbuiten. Met gedegen kennis van informatie- en communicatietechnologie helpen we organisaties hun efficiency verhogen en hun marktpositie versterken.

ONZE CERTIFICERINGEN

ISO-27001 & NEN7510

Beveiliging van ICT-oplossingen op het gebied van werkplek- en serverbeheer, netwerkbeheer, clouddiensten en technisch applicatiebeheer in relatie tot onze klanten in de zorgsector en het mkb, conform de verklaring van toepasselijkheid, waarin is gespecificeerd welke activiteiten, producten of diensten zijn uitbesteed en welke interfaces met zorginstellingen bestaan.

Waarom kiezen voor FuTec Systems?

FuTec Systems onderhoudt en beheert uw ICT en ondersteunt bij specialistische vraagstukken. We beschikken over gedegen branche- en vakkennis en bieden onafhankelijk advies voor uw ICT-vraagstukken. We staan voor een pragmatische aanpak, goed luisteren, no-nonsense, flexibiliteit en afspraken nakomen. Dit doen we met een eigen servicedesk en technische dienst en kunnen daardoor snel schakelen.

320+
Managed Servers
240+
Managed Connecties
1400+
Klanten

Maak kennis met ons team

Wilt u contact opnemen?

U kunt bij ons altijd terecht voor vragen of opmerkingen, wij zijn telefonisch en via mail beschikbaar.

Contact opnemen