Skip links

ZorgDesktop

Uw vertrouwelijke gegevens veilig en direct bij de hand

FuTec Systems is een gedreven, resultaatgerichte en innovatieve ICT-dienstverlener. Wij kennen de ICT-uitdagingen binnen de gezondheidszorg én daarbuiten. Met gedegen kennis van informatie-en communicatietechnologie helpen we zorginstellingen hun efficiency te verhogen en hun marktpositie te versterken.

U vraagt onze Zorgdesktop brochure aan door het invullen van onderstaande gegevens.


ZorgDesktop

ZorgDesktop biedt optimale vrijheid en veiligheid in werken. Vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, maakt u verbinding met onze beveiligde cloudomgeving. Hier heeft u toegang tot uw eigen online bureaublad met uw documenten, softwareapplicaties en alle vertrouwelijke gegevens.

Altijd veilig up-to-date

ZorgDesktop is de efficiënte oplossing om op afstand persoonlijke of zakelijke gegevens in de cloud te bewaren en te benaderen.

Met onze cloudgebaseerde ASP/SaaS-oplossingen werkt u zorgeloos met uw eigen en zakelijke applicaties in een overzichtelijke, herkenbare en betrouwbare omgeving. Altijd up-to-date en zonder hoge investeringskosten.

Direct voldoen aan wetgeving

De cloud is oneindig groot, waardoor u nooit tegen capaciteits problemen aanloopt. Beveiliging van de cloud is betrouwbaarder dan die van lokale gegevens, zeker voor zorginstellingen.

Met de oplossing van FuTec Systems voldoet u bovendien direct aan wet- en regelgeving omtrent privacy en de uitwisseling van persoonsgegevens.

Veilige servers & werkplek

FuTec Systems richt alle portals, servers en opslagsystemen veilig en efficiënt in, en biedt optimale veiligheid en betrouwbare opslag van al uw gegevens.

Dankzij de online werkplek via Zorgdesktop zijn gegevens veiliger dan ooit doordat ze opgeslagen zijn op onze zeer goed beveiligde servers binnen  Nederland

Korte lijnen, heldere afspraken

FuTec Systems is een platte organisatie met korte lijnen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en maatwerk-oplossingen, zodat u snel verder kunt met uw zorgtaken.

Onze cloudoplossingen bieden zorginstellingen en -organisaties enorme flexibiliteit, besparing op operationele kosten en efficiënte schaalbaarheid

Optimaal netwerk

Als betrouwbare en onafhankelijke partner werkt FuTec Systems voor de Zorgsector aan automatisering en digitalisering op breed vlak.

De beveiligde verbindingen zijn voorzien van een back-upvoorziening. In geval van een onverwachte calamiteit, blijven uw gegevens 24/7 bereikbaar.

Onderhoud en beheer

FuTec Systems biedt niet alleen ICT-maatwerk, we nemen u ook de zorg uit handen. Dankzij goed beheer en onderhoud voorkomt FuTec Systems dat problemen ontstaan en zorgt voor ononderbroken continuïteit.

Zo kunt u zich focussen op uw werkzaamheden en ondervindt u geen last van updates of onnodige storingen

Onze certificeringen

FuTec Systems BV beschikt over diverse certificeringen gericht op beveiliging van ICT-oplossingen op het gebied van werkplekken, server- en netwerkbeheer, clouddiensten en technisch applicatie-beheer voor onze klanten in de Zorgsector en het MKB.

Van NEN-ISO/IEC 27001:2017 + A11:2020 NL en NEN 7510-1:2017 + A1:2020 NL tot een specifieke VZVZ-certificering om zorgsectoren optimaal te kunnen ondersteunen met goed beheerde zorgnetwerken via het Landelijk Schakelpunt.

Altijd en overal toegang

Met online werken via Zorgdesktop heeft u als eindgebruiker altijd en overal toegang tot uw specifieke zorgsoftware en applicaties.

Uw organisatie maakt gebruik van de snelheid en capaciteit van onze moderne, zeer goed beveiligde cloudomgeving. U werkt op uw eigen vertrouwde laptop of desktop.