Skip links

Webdevelopment

Samenwerking

Als specialist in de ICT dienstverlening voor de gezondheidszorg mag een professionele website natuurlijk niet ontbreken. FuTec Systems B.V. sloeg voor hun website de handen ineen met JKC Media. Het resultaat is een mooie WordPress website, waarin FuTec Systems alle ruimte krijgt om hun diensten aan te bieden. Met een duidelijke navigatie en een opmaak passend bij de huisstijl, vinden bezoekers makkelijk hun weg op de website.

JKC Media

Over JKC Media

Als internetbureau gaan wij aan de slag met jouw nieuwe website of webshop. Met ons jonge en proactieve team ontwikkelen we een professionele WordPress website voor jouw onderneming. We maken websites voor klanten door heel Nederland: van ziekenhuizen tot winkels tot internationale bedrijven. Daarbij kunnen we het complete plaatje regelen: denk aan een advies, het design, de functionaliteit en de Search Engine Optimization (SEO). We maken zelfs een toffe huisstijl of gloednieuwe teksten voor je. We komen graag met je in contact dus app, mail, bel, stuur een postduif: laat wat van je horen en we bespreken alle mogelijkheden.

Voorbeeld case Huisartsenpraktijk Blijdorp

Voor Huisartsenpraktijk Blijdorp stond een nieuwe website hoog in de planning. Ze schakelden JKC Media in en wij ontwikkelden een kersverse website voor de praktijk. Ook zetten we de puntjes op de i van het nog niet afgeronde logo dat er lag voor de Rotterdamse huisartsenpraktijk. Met de nieuwe website wordt het bezoekers nog makkelijker gemaakt informatie te vinden of een afspraak te maken door de integratie met Tetra webapplicatie en met Thuisarts.nl. Daarbij ligt de focus ook op de optimalisatie voor de vindbaarheid op Google met bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek.

Je vindt Huisartsenpraktijk Blijdorp aan de Statenweg in Rotterdam. Het is een kleine, maar toegankelijke praktijk met een team van 11 medewerkers, waarvan 5 huisartsen. Zowel in de praktijk als online staan de medewerkers voor je klaar met de beste zorg. Ze beantwoorden al je vragen en doen kleine verrichtingen en rijbewijskeuringen.

Opdrachtgever
Huisartsenpraktijk Blijdorp

Link
Hap-blijdorp.nl

Vestigingsplaats
Rotterdam, Zuid-Holland (NL)