Skip links

Westers groeit met TICTS verder in ICT en Telecom binnen de Zorg dankzij overname FuTec

Verbreding van het aanbod in de Zorg

Als specialist in de eerstelijns zorg hebben wij de ambitie om uw full servicekennispartner te zijn waar u terecht kunt met al uw ICT-vraagstukken. Onafhankelijk van het HIS of AIS waar u mee werkt.

Dat doen we op persoonlijke en betrokken wijze. Juist die betrokkenheid is precies waarom FuTec al 30 jaar een begrip is in de zorg. Het team van betrokken en ervaren experts kent de zorg door en door. Reeds jaren verzorgd FuTec een veilige Private Cloud werkplek voor veel zorgprofessionals in Nederland. Vandaar ook dat we enorm blij zijn dat FuTec zich bij ons aansluit.

Met de toevoeging van FuTec krijgt onze organisatie een steviger fundament als het gaat om kennis, kunde en capaciteit. Een belangrijk aspect van de groeistrategie van TICTS, onderling samenwerking en kennisuitwisseling tussen de verschillende bedrijfsonderdelen van de organisatie. Zeker op de lange termijn is dit cruciaal in onze dienstverlenging waarin er steeds meer wordt gevraagd van ons team.

Om de samenwerking tussen de TICTS bedrijven verder te versnellen zal de rol van Leo van de Sloot als DGA worden overgenomen door Robin Nijhof. Robin zal de eindverantwoordelijkheid over FuTec combineren met zijn huidige rol als Managing Director van Westers (onderdeel van TICTS). We zijn daarnaast zeer blij dat Leo als Strategisch Adviseur verbonden blijft aan ons bedrijf om zijn netwerk en ervaring in te blijven zetten voor de toekomst en groei van het bedrijf.

De kantoorlocatie van FuTec in Barendrecht blijft en medio 2024 zullen onze Westers collega’s uit Capelle naar Barendrecht verhuizen. Vanwege de sterk vergelijkbare kernwaarden en de focus op de zorg past FuTec perfect bij Westers en andersom. Samen kunnen we u als klant nog beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld met nieuwe diensten op het vlak van verbindingen en private hosting.

Wij zijn dan ook zeer verheugd met de nieuwe collega’s van FuTec die we mogen verwelkomen en kijken er naar uit om in deze nieuwe samenstelling samen verder te blijven groeien.”