Skip links

Printers

Printers zijn en blijven een essentieel onderdeel. Printers worden nog steeds gebruikt om informatie af te drukken. Er zijn 5 soorten printers:

• Inktjetprinter
• Laserprinter
• Multifunctionele printer
• Netwerkprinter
• Foto-printers

Sommige van bovenstaande uitvoeringen kunnen gecombineerd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Multifunctionele netwerkprinter. Staat uw keuze er niet bij? Neem even contact met ons op.

Laserprinters zijn er van verschillende merken en type. Laserprinters maken gebruik van tonercartridge. Ze zijn geschikt voor wat grotere afdrukvolumes en zijn in verschillende afdruksnelheden verkrijgbaar.

Multifunctionele printers (all-in-one printers): Dit zijn printers die naast het afdrukken ook andere functies bieden, zoals scannen, kopiëren en in sommige gevallen kunnen faxen, daar waar nog een analoge faxlijn beschikbaar is. Multifunctionele printers zijn handig omdat ze ruimte besparen en verschillende taken kunnen uitvoeren met één apparaat.

Inkjetprinters: Dit type printer maakt gebruik van vloeibare inktcartridges om tekst en afbeeldingen op papier af te drukken. Inkjetprinters zijn vaak betaalbaar en geschikt voor algemeen gebruik, zoals het afdrukken van documenten en foto’s.